Új üzenet küldése


TCH
2014.10.23. 16:23:32
A "világháború" közben szépen, csendben begyűrűzött kicsiny hazánkba is; a hazai újságírók már próbálják magyarázni a bizonyítványt: http://iddqd.blog.hu/2014/09/15/vilaghaboru_a_gemervilagban

Igazából két dolgot emelnék ki a fenti irományból:
Egyébként is káros az a hozzáállás, hogy pár férges alma miatt vágjuk ki az egész almafát. Vajon mihez kezdenének azok, akik ezt kívánják, ha tényleg lehúzná a rolót a Kotaku meg a többi nagy portál? Kit szidnának ezután? Vagy a trollforradalom felfalná saját gyermekeit? (Mondjuk azt megnézném, egy XXL-es popcornnal a kezemben.)
Én is azt kívánom, hogy lehúzza a rolót a Kotaku meg a többi nagy portál. Hogy mihez kezdenék utána? Hátööö...semmihez? Mert leszarnám? Magasról, vastagon, folyékonyan? Eddig sem szidtam őket, mert eddig is leszartam őket. Magasról, vastagon, folyékonyan... (Azt meg már nem is minősíteném, hogy aki szidni meri a géming-zsurnalisztákat, vagy en-bloc a gémersajtót, vagy neadjisten az egész kibaszott médiát, az troll.)
A GamerGate egyik sajátossága, hogy magukról a játékokról nem nagyon esik szó. Pedig a már említett Depression Questet például érdemes megnézni: egy nyomasztó szöveges kalandjáték, ami a depresszióra hívja fel a figyelmet korlátozott választási lehetőségekkel, inkább a művészi mondanivalóra, mint a játékélményre koncentrálva.
Tényleg érdemes megnézni, mert már semmi nem látszik belőle, a videó is eltűnt... A csávó konklúzióját meg nem tudom másnak minősíteni, mint a szokásos bullshitnek, ami manapság jellemzi a játékipart; megint az van, hogy valami te heccségtelen birkagecibő meg gőtetojásbó összerakott ganyészagú genetikai szemétdombszar összefosik egy tócsa hígított lóganyét (a mai seggkinyalós - egykattintásra a kvékhattól - eszközökkel) és kurwára el van szállva magától, hogy mit alkotott: egy kurwa nagy halom szart. És amikor ezt megmondják neki, akkor ő és a hasonszőrűek elkezdik megmagyarázni, hogy miért is jó a szar (mert retro, mert nonkonform, mert művészet, mert mittudomén), ahelyett, hogy a tömör, őszinte és reális tőlem ennyi tellett, lehet, hogy lesz, akinek tetszeni fog; te döntesz, hogy játszol vele vagy sem választ adnák. És akkor a hozzám hasonló faszok sem "csicskának" és "fosnak" hívnák az alkotót és a játékot, hanem "amatőrnek". (Ami ugye már nagyságrendekkel kevésbé degradáló és egyáltalán nem sértő...)

Viszont volt valami amivel egyetértettem a cikkben:
És még egy nagy feladatuk van a GamerGate elvakultabb harcosainak. Meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy az, amit esetleg összefonódásnak gondolnak, általában csak jó munkakapcsolat. Nagyon gyakran elhivatott gémerek ülnek a kiadók, de pláne a fejlesztőstúdiók marketingrészlegeiben is, könnyen találni szinte mindenkivel közös témát, interjúk és handsonok során kialakulhatnak haveri viszonyok. Egy bizonyos mértékig ez teljesen normális, sőt a kiépült bizalom a munkát segíti (mint ahogy bármelyik szaksajtónak hasonló módon megvannak a kapcsolatai, forrásai abban a szektorban, amiről tudósít).
Igen, ez így van. A probléma alapvetően nem a jelenséggel van, hanem az alanyokkal és az arányokkal. Egy-egy nem annyira jól sikerült szárnypróbálgatásnak alásegíteni némi piárral nem akkora vétek, főleg, ha az alkotókban van még bőven spiritusz; ennél csak jobbakat fognak csinálni - idő és lóvé kérdése... (Amiből pont az utóbbi az, ami fedezhető, ha pl. a piár nyomán többen veszik meg a nem annyira sikerült indulást.)
Viszont amikor a totál fost (ld. vévégeci, pixeltomi, tärgetrönéhárom , vagy épp ez a depressziós lóganyé) húzzák fel olümposzi magasságokba és teszik mindezt napi rutin szintjén, akkor csak egy kérdésnek marad helye a lap alján:

HOL VAN A RESET-GOMB A GÉMERSAJTÓN?!
E-Mail
TCH
2014.10.17. 20:42:43
Hát, már ha megveszik és nem megveszi egy és feltölti publicba, nem?

A szarnak mindig monopóliuma van, vö.: mikorfos.

Még mindig fogynak ezek a rettenetes sportszarok?

LOL, tiszta 90-es évek, amikor a pécés játékokkal a CD-ROM megjelenése után úgy elszállt a ló, hogy olcsóbb volt megvenni, mint lemásolni...
E-Mail
mutantleg
2014.10.16. 11:57:50
pl. kozvetlenul toluk veszik meg a jatekot ugyhogy tobb penzuk van mintha boltba venne meg valaki (plusz ugyanannyiert tudjak arulni mert a bolt amugy megsertodik ha olcsobban aruljak es ez jo mentseg nekik)

masreszt zavarta oket hogy a steam-nek monopoliuma van ebbe gyakorlatilag

plusz a nepsegek meg hagytak, nem vettek kevesebben a fifat meg a mifat miatta

kalozosdi elleni vedelme elvileg nem sok van mert elso nap feltorik a picsaba,
viszont a legnagyobb vedelem eddig hogy szarul van megirva a jatek, allandoan patchelni kell, es akinek a kaloz verzio van meg le kell ujra toltenie mert csak a bolton at lehet patchelni
E-Mail
TCH
2014.10.16. 01:00:31
És ennek most mi az értelme? Árukapcsolás? Nagytestvér? Anti-piracy? Vagy csak etetni kell a sok éhező dilettánst? Vagy mind egyszerre?
E-Mail
mutantleg
2014.10.15. 21:48:51
csak egy ugyanolyan online bolt (+DRM avagy csak akkor tudsz jatszani ha online vagy)
mint a steam csak a origin a EA-e (ugyhogy ha valaki steam-en vesz EA-s jatekot akkor fel kell rakni a origint is; ill ubisoft meg megy a uplay-el ami megint ugyanez)
E-Mail
TCH
2014.10.15. 02:06:50
Mijaza zorigin?
Gondolom nem az a cég, aki a Wing Commandereket csinálta.
E-Mail
mutantleg
2014.10.14. 14:58:08
csak a borito volt (nem neztem ki, elso nagyobb kep amit a google talalt, hm.. legkozelebb inkabb feltoltom valahova ha csak kep van mind1)

steam az mar ott tart hogy lassan a origin is jobb nala (avagy ott legalabb visszaadjak a penzet annak aki hulyeseget vesz.. avagy a szar jobb mint a fos )
E-Mail
TCH
2014.10.12. 22:58:58
Hát ezekről már volt szó, hogy a netes "közösség" (haha, lol, stb.) rohadt demoralizáló. Kb. csak akkor szabad egy játékot mutatni nekik, ha már kész van. (Bár még akkor se nagyon.) Gémer az egy ritka buta állatfajta. Steam meg...no comment. Valahol már írtam, hogy hogy végződött az első és egyetlen menetem vele. Kiütéssel győzött felettem és a gépem felett is, játékot nem tudtam letölteni... Egyetlen vigasz volt, hogy a már akkor is elavultnak tekinthető winfos98-at nem tudta a használhatatlanságig szétbaszni.

Ez meg mi a fáras? Ki a faszom ez a csávó? Vagy a borító volt a lényeg?
E-Mail
mutantleg
2014.10.12. 01:05:30
Nem furdott be vele igazabol, de az teny hogy a velemenyek miatt hagyta abba
mondjuk annyira zavaros most mar az egesz..
namind1 vegulis ha belegondolok ha nem naiv balfaszok lennenek a jatekosok eselye sincs ilyen balhenak (mert akkor eleve nem rakna fel steam-et senki stb.)

Orjongo palota rovat:
http://countzeroor.wordpress.com/2009/08/18/where-i-read-nintendo-power-16/magazine-nintendo-power-maniac-mansion-v3-2-of-6-_9-page-1/


E-Mail
TCH
2014.10.11. 23:46:12
Ez a hajtogatógép kurwa nagy! Kell egy ilyen!

Na én ezt most akkor nem teljesen értem. A csávó befürdött a játékával és a negatív kommentelőkre kente, hogy miattuk hagyja abba, vagy tényleg a sok hater demoralizálta le?
E-Mail
mutantleg
2014.10.10. 12:52:01
550 dollar rovat:
http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/10/10/GameJournoPros-joking-about-paid-reviews-and-mocking-Phil-Fish/
E-Mail
mutantleg
2014.10.10. 11:55:41
Nemetchen csodafegyver rovat:
https://www.youtube.com/watch?v=J7K91g8yG_w#t=25
E-Mail
TCH
2014.10.03. 16:52:13
Tehát a csávó azért nem fog ezután intel bugokat javítani, mert a zintel csatlakozott az anti-feministákhoz és lefújt valami feminista reklámot? Hú. Az egyik komment mondta, hogy
Cough bullshit
én egyetértek vele. A csávónak csak simán tele a töke az intellel, meg a bugjaikkal, ami érthetõ, csak akkor miért nem ezt mondja? Vagy lehet, hogy buzi és komolyan gondolja amit mond?
E-Mail
mutantleg
2014.10.03. 07:01:04
Az orulet ismet kezd elszabadulni avagy de azelott mi volt az urugy erre:
http://mjg59.dreamwidth.org/32778.html
E-Mail
TCH
2014.10.02. 12:14:32
Dögölj meg, te rohadt szaros csicska spammer geci, gázkamrába veled.

Sz*rk: Miért is írod, hogy Londonból írsz, amikor New York? Hazudsz csicska, hazudsz? Csicskulj, kutya.
E-Mail
Sir Eva demeter
2014.10.02. 06:06:26
Szorul sürgõs hitel?
* Nagyon gyors és sürgõs átutalás a bankszámlájára
* Törlesztés kezdõdik nyolc hónappal azután, hogy a pénzt a bankszámláján
* Alacsony kamatláb 2%
* Hosszú távú visszafizetés (1-30 év) idõtartamú
* Rugalmas hitelfeltételek és a havi fizetés
*. Mennyi idõ kell ahhoz, hogy finanszírozni? Benyújtását követõen a hitel alkalmazás, akkor számíthat arra, hogy az elõzetes válasz kevesebb, mint 24 óra és a finanszírozás belül 72-96 órán belül megkapta az információt, amire szükséged van, hogy.

Kapcsolat törvényes és engedélyezett hitel cég authourised
hogy a pénzügyi támogatás más országokban.
További információ és a hitelkérelmi nyomtatvány Kapcsolatot teremteni e-mailben: szaros csicska

SIR EVA DEMETER a csicska
fõcsicska
csicska társaság
csicskacity
TCH
2014.09.28. 20:41:51
Kickstarter: Mi? Ezek most kajak kaptak több mint 15 rongyot, hogy NES kazetták után mászkáljanak?!

Alma: XD Szegény Jobs.
E-Mail
mutantleg
2014.09.27. 20:44:56
Alma rajongoknak valo rovat:
http://mattbors.tumblr.com/post/11438965461
E-Mail
mutantleg
2014.09.27. 19:25:27
Emberek akik elvannak rovat:
https://www.kickstarter.com/projects/pyreusa/the-nes-club-one-man-30-days-over-700-games-to-fin
E-Mail
TCH
2014.09.24. 10:12:05
Ja értem. Engem mondjuk nem szoktak behívni interjúra, csak nagyritkán. Programozó csajt meg egyszer láttam életemben.
E-Mail
mutantleg
2014.09.23. 21:29:00
Az a maniauk hogy azert nincsenek nok a IT cegeknel mert biztos direkt nem veszik fel oket,
es a "gender gap" az hogy sokkal nagyobb aranyba vannak a ferfiak mint a nok
(Kozben igazabol csak marha keves csajt erdekel a programozas es altalaban aki programozo allasra jelentkezik igazabol elonybe van mert mar csak azert behivjak interjura altalaban)
E-Mail
TCH
2014.09.22. 22:05:42
XDDDDDD
Lassan csak eljutunk addig, hogy mindenki benne van! XDDDD (LOL, még a Penny Arcade is benne volt...)

Bevallom, én nem értettem, mi a faszt akart az a retardált picsa; mijaza gender gap?! O_o
E-Mail
mutantleg
2014.09.22. 14:12:06
A pletyka szerint most a egyik figurat a levlistan meggyanusitottak hogy o a tegla, ugyhogy most kitalalt arrol ki van meg rajta kivul fent (avagy most mar dupla teglarol beszelhetunk):
Avagy minden hetfon csepegtetes rovat:
http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/09/21/GameJournoPros-we-reveal-every-journalist-on-the-list

Kozben Carmack ujra a kepben, lassan nemzeti hos lesz mert nem lehet megteveszteni:
https://www.youtube.com/watch?v=vzmbW4ueGdg
E-Mail
TCH
2014.09.20. 19:24:42
Ki a tégla?! (Mind, bazdmeg...)

Szerintem az összes modern játék szar effekt-tenger. Vagy majdnem.

Jah, hát káposztába...
Mondjuk tegyük hozzá, hogy az emberiség elsöprõ többsége (99%+) AdBlockkal böngészik. Csak egy részüknek az AdBlock nem a böngészõjében van, hanem a fejében. Hangsúlyozom én ezeket az embereket nem tartom hülyének. Sõt, irigylem õket, amikor azt mondják, hogy õk leszarják, hogy ott van. Én nem bírnám csak úgy leszarni a reklámokat; engem annyira irritálnak, hogy tûzzel-vassal blokkolok minden reklámszervert, vagy reklám sub-url-t, sõt néhány a reklámokat trükkösebben produkáló oldalon letiltottam minden JS-t, CSS-t és képet, minek következtében az oldal most fehér (sárga) papíron fekete betû stílusban jelenik meg... Bár ahogy elnézem ezt a mai "modern" webdesign-t; valószínûleg amúgy is úgy nézne ki... :P

Hubazmeg, errõl tudnék mesélni. :/

Jah, értem, mind az öt ember betette a húst. :P
E-Mail
mutantleg
2014.09.20. 15:01:51
Egyelore meg nem tudja senki ki a forras (annyi biztos hogy az egyik levlistas ember)

Vegulis akkor a xbox egy lepessel hatrabb van hardverileg namind1,
valoszinu ezt elvileg csak a framerate-en lehetne majd latni, viszont most hogy minden max 30fps meg szarshadertenger ugyanaz a latvany lesz mint a ps3

Ilyen elofizetos lesz nehany oldal mert eddig reklamokbol volt penz de most hogy-hogynem mindenki bekapcsolta az adblock-ot (probalnak arra a par tucat olvasora epiteni akit eddig nem sikerult elkuldeniuk a anyjukba)

Wikipedias nepeket nem nagyon zavarjak a tenyek ahogy hirlik (mondjuk ez megint az eddigissejtheto volt pakli)

Az persze csak hogy a neve az hogy pont 5 ember, mind1
E-Mail