Új üzenet küldése


mutantleg
2014.10.29. 01:52:26
Le a windowssal avagy halal az ablakra rovat:
http://kep.cdn.index.hu/1/0/706/7067/70672/7067297_96069_b7ad55614b2d17882cb02eb990de583c_wm.jpg
E-Mail
TCH
2014.10.26. 23:24:37
Nyilván. Erre mondtam, hogy tényleg érdemes megnézni, mert szar sincs ott.
Az oké, hogy itt megdugták, meg lefizették, a faszi általánosságban beszélt és én is arra gondoltam az összefonódásnál. Ha páran csinálnak egy közepes játékot, amin azért érződik, hogy lehet ez még jobb is, ahhoz azért célszerű sajtóügyileg pozitívan hozzáállni, hogy legyen is. A másik fele, amikor leszopja, meg megdugja, oszt úgy húznak fel jó pontra fosokat. Az nyilván daráló díjas.

Zzzigenbazmeg, ha nem teszi le a szent esküt, hogy csak jót ír belőle, akkor nuku előzetes, várja meg, amíg kijön, mert akkor már hiába szól be? Szánalom. Ahelyett, hogy odabasznák, hogy csak keményen öcsém, mert a júzer még bunkóbb lesz...vagy lenne, mert a júzer meg keresztbe lefossa az egészet, az még szánalmabbabb bazmeg. (A mikrofos meg lekente a Machinimát, szarjanak szonikot ezek is, pedig őket még kedveltem is; debazmeg, nemhogy megveszik őket kilóra, de egyenesen a sátánnak adják el magukat...)

Valami új ebben neked nép? Nekem circa 1996 óta folyamatosan olyan érzésem van, hogy a jóbuzikurwaanyjuk jóembörök éppenhogy a fosra vevők...
Először jött a winfos95, ami egyeduralkodót csinált a fos pécéből a számítógéppiacon. Aztán jöttek a kereskedelmi csatornák és a trévéműsor lassan-de-biztosan vállalhatatlanul nézhetetlenné vált (most már más sincs, mint szar tehetségtelenségkutatók, meg csicska celebműsorok). Utána áruló lett és PPC-ről intelre váltott az Apple és azóta egyre szarabb. Aztán jött a wista, ami azért úgy hirtelenjében már túl szar volt egyszerre (de azért usque félmilliárd hülye így is használta), minek következtében egy csomó dilettáns hülye átnyergelt Linuxra, minek következtében elwindózosodott a Linux és egyre fosabb lesz. Aztán persze a wista II alias winhate már bejött a embereknek, pedig az is egy kalap szar. Utána jött a winnyogsz, had örüljünk. És most nemrég a PPC egyik utolsó bástyája (Sony) is árulóvá lesz és sux86-ra vált, a konkurrencia meg bepróbálkozik egy tévének médiacenternek álcázott kémgéppel, mint játékkonzol és milliószámra veszik azt is.
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy mindezek alatt az űberratyimegagigaultraatomfos gúgel egyre erősebbé és erősebbé vált és most már arról van szó, hogy beülnek a mikrofos helyére, az emberek meg zabálják a szarjaikat.
És még pláne nem beszéltünk a végig a háttérben bűzlő politikáról, ahogy a sok buzi négyévente újra elmegy választani, hogy melyik szar a finomabb, a liba, a ló, a kecske, vagy esetleg a jegesmedve... És ölik egymást az utcán, a kocsmában és a neten, hogy melyik fos a legkevésbé fos...
Apropó net, az is egyre és egyre okádékabb. Egyre elhízottabb böngészők, egyre ostobább "szabványok" és egyre hülyébb webdeveloperek. De ott van még a szintén a háttérben megerősödött dzsuva és ciszta (+fosnet).
És a kibaszott fészbúk. Már minden hülye ott lóg egész nap, még kaja közben is azt kukkolja a kurwa okostelefonjáról. Ja igen, az okostelefonok. Azok is megjelentek valahol az elmúlt tíz évben és megismételték a pécé 90-es években elkövetett "demográfiai" robbanását (pécét minden háztartásba => okostelefont minden zsebbe); ugyanúgy mindenkire rátukmálták és ugyanúgy senkinek nem volt rá szüksége...
Egyre hülyébbek az emberek és egyre "okosabbak" az eszközök, aki meg nem hülye, az meg hülyét kap a sok "okos" funkciótól, amik a hülyéknek lettek kitalálva és mindent jobban akarnak tudni az embernél.

Ööö...kicsit bőlére engedtem. Mind1. Én ezt látom az elmúlt 20 évben, hogy amióta a winfos95-öt a világraszarta a mikrofos, azóta egyre szarabb és szarabb minden és az embereknek ez tetszik, ezt követelik: kötelező ostobaságot és kötelező szart.
Ez persze nem biztos, hogy a lavinát a winfos95 marketinghadjáratának nyomán az "előállítói" zónákban megjelenő morális romlás indította el (ezeknek jó lesz szarul is, sőt még jobb is); de én valahogy akkortájt figyeltem fel rá - amikor 96 tavaszán megszűnt az Amiga GURU újság és az öregem pécét vett - hogy miért kell az embereknek a szar pécé a mégszarabb winfossal, amikor ott az Amiga, az Atari, meg a Mac. (A NeXT-ről és az Acornról akkor én még nem hallottam, de azok is ott voltak...)
És utána nézegettem, hogy miért kellenek az embereknek szar oprendszerek, szar programok, szar gépek, szar filmek és szar tévéműsorok, szar zenék (az is egyre fosabb lett az elmúlt 20 évben, először jött homokozsó, meg a sok szar gettórepp és húsz év alatt eljutottunk floor(tomi)-hoz, meg báj(gúnár)alekszhez, a fostingayberről nem is beszélve), szar politikai eszmék, szar vallások, szar weboldalak meg szar internet úgy ahogy van, szar kocsik, szar kaják, szar piák, szar szarok... Aztán "rájöttem" (rájöttem bazmeg...tudtam én végig, de még magamnak se mondtam ki hangosan): Az embereknek azért van igénye a szarra, mert az emberek is szarok, ennyi. (Tisztelet a kivételnek.)

Huxley-nak volt igaza, nem Orwellnek; minek erőszakkal és elnyomással irányítani, amikor lehet úgy is, hogy megadják az embereknek amit akarnak és a hülyék önként fogják elfogadni az irányítást? Még csak nem is költséges ez a módszer, hiszen az emberek a jó helyett beérik a szarral is. (Beérik, bazmeg?! Azt választják!) Tisztára mint az ókori Rómában. Panem et circenses és boldog a nép és vastagon leszarja, hogy "fent" mit csinálnak, csak legyen kenyér az asztalon és vér a cirkuszban (ez utóbbi rész mára szarrá és médiává (tv/net) változott, de ha jobban meggondolom az előbbi is, mert amiket emberek esznek, az inkább szar, mint kaja...).
Akiknek meg legalább egy kis esze is van és felismernék ezt, lázadnának ellene, azokat sem kell lepuffantani, meg lesittelni (max. egyet-egyet, akik gócpontot jelentenének). Minek? Sose fogynának el, hiszen az "ellenállás" decentralizált. És ez, ami az erőssége, ez a gyengéje is. Mert lehet, hogy kiirtani nem lehet, de megosztani igen, hiszen decentralizált. Elég egymásnak ugrasztani őket és kinyírják ezek egymást, az opresszor meg csak hátradől, kér egy kurwa kávét és röhögve figyeli ahogy az ellenségei egymást irtják, ezerszer hatékonyabban, mint ahogy ő tudná. És ezzel lesznek elfoglalva, nem ővele. Tisztára mint az ókori Rómában. Divide et impera és legyőzettetett a szembeszegülők hada; ellenállás nélkül vezethetünk tovább. No eletronical pun intended.
Tök jó, hogy ennyire hasonlít a felállás a régi római időkre, csak emlékszik még valaki, mi lett Róma sorsa?

Hú de kurwa sokat pofáztam, lőjetek le. :P
E-Mail
mutantleg
2014.10.26. 17:35:29
hat a DQ-t hogy erdemes megnezni.. hat a nagy budos lofa-
jo munkakapcsolat meg a turot: megdugtak egymast, lefizettek egymast stb.
ami meg nem lenne baj, max legalisan, csak ha valaki nem tetszik nekik azt ledaraljak ugye, ami mar problemas

annyi mentseg talan van hogy aki nem hagyja magat megkenni azzal eleve szoba se allnak (pont most volt megintmasik balhe ezzel kapcsolatban uj gyurukuros jatek miatt:
http://www.mweb.co.za/games/ViewNewsArticle/tabid/2549/Article/15804/TotalBiscuit-responds-to-shady-Shadow-of-Mordor-early-review-deal.aspx

nemtom, ezzel a reszevel ugy vagyok mostanaba hogy csak a jatekosok hibasak mert szarjak le magasrol (nem kell nekik demo, elso nap megveszik a szart stb)
ugyhogy azert van annyi szar mert megveszik a szart, elolvassak a szart stb.
kb. mintha valaki evtizedekig halogatja a mosogatast aztan mar tnt-vel kell lerobbantani a trutyit a tanyerokrol
E-Mail
TCH
2014.10.23. 16:23:32
A "világháború" közben szépen, csendben begyűrűzött kicsiny hazánkba is; a hazai újságírók már próbálják magyarázni a bizonyítványt: http://iddqd.blog.hu/2014/09/15/vilaghaboru_a_gemervilagban

Igazából két dolgot emelnék ki a fenti irományból:
Egyébként is káros az a hozzáállás, hogy pár férges alma miatt vágjuk ki az egész almafát. Vajon mihez kezdenének azok, akik ezt kívánják, ha tényleg lehúzná a rolót a Kotaku meg a többi nagy portál? Kit szidnának ezután? Vagy a trollforradalom felfalná saját gyermekeit? (Mondjuk azt megnézném, egy XXL-es popcornnal a kezemben.)
Én is azt kívánom, hogy lehúzza a rolót a Kotaku meg a többi nagy portál. Hogy mihez kezdenék utána? Hátööö...semmihez? Mert leszarnám? Magasról, vastagon, folyékonyan? Eddig sem szidtam őket, mert eddig is leszartam őket. Magasról, vastagon, folyékonyan... (Azt meg már nem is minősíteném, hogy aki szidni meri a géming-zsurnalisztákat, vagy en-bloc a gémersajtót, vagy neadjisten az egész kibaszott médiát, az troll.)
A GamerGate egyik sajátossága, hogy magukról a játékokról nem nagyon esik szó. Pedig a már említett Depression Questet például érdemes megnézni: egy nyomasztó szöveges kalandjáték, ami a depresszióra hívja fel a figyelmet korlátozott választási lehetőségekkel, inkább a művészi mondanivalóra, mint a játékélményre koncentrálva.
Tényleg érdemes megnézni, mert már semmi nem látszik belőle, a videó is eltűnt... A csávó konklúzióját meg nem tudom másnak minősíteni, mint a szokásos bullshitnek, ami manapság jellemzi a játékipart; megint az van, hogy valami te heccségtelen birkagecibő meg gőtetojásbó összerakott ganyészagú genetikai szemétdombszar összefosik egy tócsa hígított lóganyét (a mai seggkinyalós - egykattintásra a kvékhattól - eszközökkel) és kurwára el van szállva magától, hogy mit alkotott: egy kurwa nagy halom szart. És amikor ezt megmondják neki, akkor ő és a hasonszőrűek elkezdik megmagyarázni, hogy miért is jó a szar (mert retro, mert nonkonform, mert művészet, mert mittudomén), ahelyett, hogy a tömör, őszinte és reális tőlem ennyi tellett, lehet, hogy lesz, akinek tetszeni fog; te döntesz, hogy játszol vele vagy sem választ adnák. És akkor a hozzám hasonló faszok sem "csicskának" és "fosnak" hívnák az alkotót és a játékot, hanem "amatőrnek". (Ami ugye már nagyságrendekkel kevésbé degradáló és egyáltalán nem sértő...)

Viszont volt valami amivel egyetértettem a cikkben:
És még egy nagy feladatuk van a GamerGate elvakultabb harcosainak. Meg kell barátkozniuk a gondolattal, hogy az, amit esetleg összefonódásnak gondolnak, általában csak jó munkakapcsolat. Nagyon gyakran elhivatott gémerek ülnek a kiadók, de pláne a fejlesztőstúdiók marketingrészlegeiben is, könnyen találni szinte mindenkivel közös témát, interjúk és handsonok során kialakulhatnak haveri viszonyok. Egy bizonyos mértékig ez teljesen normális, sőt a kiépült bizalom a munkát segíti (mint ahogy bármelyik szaksajtónak hasonló módon megvannak a kapcsolatai, forrásai abban a szektorban, amiről tudósít).
Igen, ez így van. A probléma alapvetően nem a jelenséggel van, hanem az alanyokkal és az arányokkal. Egy-egy nem annyira jól sikerült szárnypróbálgatásnak alásegíteni némi piárral nem akkora vétek, főleg, ha az alkotókban van még bőven spiritusz; ennél csak jobbakat fognak csinálni - idő és lóvé kérdése... (Amiből pont az utóbbi az, ami fedezhető, ha pl. a piár nyomán többen veszik meg a nem annyira sikerült indulást.)
Viszont amikor a totál fost (ld. vévégeci, pixeltomi, tärgetrönéhárom , vagy épp ez a depressziós lóganyé) húzzák fel olümposzi magasságokba és teszik mindezt napi rutin szintjén, akkor csak egy kérdésnek marad helye a lap alján:

HOL VAN A RESET-GOMB A GÉMERSAJTÓN?!
E-Mail
TCH
2014.10.17. 20:42:43
Hát, már ha megveszik és nem megveszi egy és feltölti publicba, nem?

A szarnak mindig monopóliuma van, vö.: mikorfos.

Még mindig fogynak ezek a rettenetes sportszarok?

LOL, tiszta 90-es évek, amikor a pécés játékokkal a CD-ROM megjelenése után úgy elszállt a ló, hogy olcsóbb volt megvenni, mint lemásolni...
E-Mail
mutantleg
2014.10.16. 11:57:50
pl. kozvetlenul toluk veszik meg a jatekot ugyhogy tobb penzuk van mintha boltba venne meg valaki (plusz ugyanannyiert tudjak arulni mert a bolt amugy megsertodik ha olcsobban aruljak es ez jo mentseg nekik)

masreszt zavarta oket hogy a steam-nek monopoliuma van ebbe gyakorlatilag

plusz a nepsegek meg hagytak, nem vettek kevesebben a fifat meg a mifat miatta

kalozosdi elleni vedelme elvileg nem sok van mert elso nap feltorik a picsaba,
viszont a legnagyobb vedelem eddig hogy szarul van megirva a jatek, allandoan patchelni kell, es akinek a kaloz verzio van meg le kell ujra toltenie mert csak a bolton at lehet patchelni
E-Mail
TCH
2014.10.16. 01:00:31
És ennek most mi az értelme? Árukapcsolás? Nagytestvér? Anti-piracy? Vagy csak etetni kell a sok éhező dilettánst? Vagy mind egyszerre?
E-Mail
mutantleg
2014.10.15. 21:48:51
csak egy ugyanolyan online bolt (+DRM avagy csak akkor tudsz jatszani ha online vagy)
mint a steam csak a origin a EA-e (ugyhogy ha valaki steam-en vesz EA-s jatekot akkor fel kell rakni a origint is; ill ubisoft meg megy a uplay-el ami megint ugyanez)
E-Mail
TCH
2014.10.15. 02:06:50
Mijaza zorigin?
Gondolom nem az a cég, aki a Wing Commandereket csinálta.
E-Mail
mutantleg
2014.10.14. 14:58:08
csak a borito volt (nem neztem ki, elso nagyobb kep amit a google talalt, hm.. legkozelebb inkabb feltoltom valahova ha csak kep van mind1)

steam az mar ott tart hogy lassan a origin is jobb nala (avagy ott legalabb visszaadjak a penzet annak aki hulyeseget vesz.. avagy a szar jobb mint a fos )
E-Mail
TCH
2014.10.12. 22:58:58
Hát ezekről már volt szó, hogy a netes "közösség" (haha, lol, stb.) rohadt demoralizáló. Kb. csak akkor szabad egy játékot mutatni nekik, ha már kész van. (Bár még akkor se nagyon.) Gémer az egy ritka buta állatfajta. Steam meg...no comment. Valahol már írtam, hogy hogy végződött az első és egyetlen menetem vele. Kiütéssel győzött felettem és a gépem felett is, játékot nem tudtam letölteni... Egyetlen vigasz volt, hogy a már akkor is elavultnak tekinthető winfos98-at nem tudta a használhatatlanságig szétbaszni.

Ez meg mi a fáras? Ki a faszom ez a csávó? Vagy a borító volt a lényeg?
E-Mail
mutantleg
2014.10.12. 01:05:30
Nem furdott be vele igazabol, de az teny hogy a velemenyek miatt hagyta abba
mondjuk annyira zavaros most mar az egesz..
namind1 vegulis ha belegondolok ha nem naiv balfaszok lennenek a jatekosok eselye sincs ilyen balhenak (mert akkor eleve nem rakna fel steam-et senki stb.)

Orjongo palota rovat:
http://countzeroor.wordpress.com/2009/08/18/where-i-read-nintendo-power-16/magazine-nintendo-power-maniac-mansion-v3-2-of-6-_9-page-1/


E-Mail
TCH
2014.10.11. 23:46:12
Ez a hajtogatógép kurwa nagy! Kell egy ilyen!

Na én ezt most akkor nem teljesen értem. A csávó befürdött a játékával és a negatív kommentelőkre kente, hogy miattuk hagyja abba, vagy tényleg a sok hater demoralizálta le?
E-Mail
mutantleg
2014.10.10. 12:52:01
550 dollar rovat:
http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/10/10/GameJournoPros-joking-about-paid-reviews-and-mocking-Phil-Fish/
E-Mail
mutantleg
2014.10.10. 11:55:41
Nemetchen csodafegyver rovat:
https://www.youtube.com/watch?v=J7K91g8yG_w#t=25
E-Mail
TCH
2014.10.03. 16:52:13
Tehát a csávó azért nem fog ezután intel bugokat javítani, mert a zintel csatlakozott az anti-feministákhoz és lefújt valami feminista reklámot? Hú. Az egyik komment mondta, hogy
Cough bullshit
én egyetértek vele. A csávónak csak simán tele a töke az intellel, meg a bugjaikkal, ami érthetõ, csak akkor miért nem ezt mondja? Vagy lehet, hogy buzi és komolyan gondolja amit mond?
E-Mail
mutantleg
2014.10.03. 07:01:04
Az orulet ismet kezd elszabadulni avagy de azelott mi volt az urugy erre:
http://mjg59.dreamwidth.org/32778.html
E-Mail
TCH
2014.10.02. 12:14:32
Dögölj meg, te rohadt szaros csicska spammer geci, gázkamrába veled.

Sz*rk: Miért is írod, hogy Londonból írsz, amikor New York? Hazudsz csicska, hazudsz? Csicskulj, kutya.
E-Mail
Sir Eva demeter
2014.10.02. 06:06:26
Szorul sürgõs hitel?
* Nagyon gyors és sürgõs átutalás a bankszámlájára
* Törlesztés kezdõdik nyolc hónappal azután, hogy a pénzt a bankszámláján
* Alacsony kamatláb 2%
* Hosszú távú visszafizetés (1-30 év) idõtartamú
* Rugalmas hitelfeltételek és a havi fizetés
*. Mennyi idõ kell ahhoz, hogy finanszírozni? Benyújtását követõen a hitel alkalmazás, akkor számíthat arra, hogy az elõzetes válasz kevesebb, mint 24 óra és a finanszírozás belül 72-96 órán belül megkapta az információt, amire szükséged van, hogy.

Kapcsolat törvényes és engedélyezett hitel cég authourised
hogy a pénzügyi támogatás más országokban.
További információ és a hitelkérelmi nyomtatvány Kapcsolatot teremteni e-mailben: szaros csicska

SIR EVA DEMETER a csicska
fõcsicska
csicska társaság
csicskacity
TCH
2014.09.28. 20:41:51
Kickstarter: Mi? Ezek most kajak kaptak több mint 15 rongyot, hogy NES kazetták után mászkáljanak?!

Alma: XD Szegény Jobs.
E-Mail
mutantleg
2014.09.27. 20:44:56
Alma rajongoknak valo rovat:
http://mattbors.tumblr.com/post/11438965461
E-Mail
mutantleg
2014.09.27. 19:25:27
Emberek akik elvannak rovat:
https://www.kickstarter.com/projects/pyreusa/the-nes-club-one-man-30-days-over-700-games-to-fin
E-Mail
TCH
2014.09.24. 10:12:05
Ja értem. Engem mondjuk nem szoktak behívni interjúra, csak nagyritkán. Programozó csajt meg egyszer láttam életemben.
E-Mail
mutantleg
2014.09.23. 21:29:00
Az a maniauk hogy azert nincsenek nok a IT cegeknel mert biztos direkt nem veszik fel oket,
es a "gender gap" az hogy sokkal nagyobb aranyba vannak a ferfiak mint a nok
(Kozben igazabol csak marha keves csajt erdekel a programozas es altalaban aki programozo allasra jelentkezik igazabol elonybe van mert mar csak azert behivjak interjura altalaban)
E-Mail
TCH
2014.09.22. 22:05:42
XDDDDDD
Lassan csak eljutunk addig, hogy mindenki benne van! XDDDD (LOL, még a Penny Arcade is benne volt...)

Bevallom, én nem értettem, mi a faszt akart az a retardált picsa; mijaza gender gap?! O_o
E-Mail