Új üzenet küldése


TCH
2020.02.18. 22:01:23
E-Mail
nóri
2020.02.07. 15:05:12
65536
nóra
2020.02.07. 15:04:29
E-Mail
TCH
2019.12.17. 19:24:30
Jah, Megaman bácsi 20 éves lett.
E-Mail
Endre
2019.12.17. 13:53:17
Off: In the year of 1987.12.17 and X Dr.Light created a super robot named Mega Man... <3
Happy birthday Rock!!! <3
https://www.youtube.com/watch?v=b5lO3zUYU0o
https://www.youtube.com/watch?v=SR-EVguQpcs
E-Mail
TCH
2019.12.14. 23:26:23
Kirugdalták a lájveksönszonik animátorgárdáját.

Sz*rk: El volt kúrva a link, másik cikkre mutatott; ezt nem tudom, hogy hozta össze ez a szarhúgyfos krekkedpontkom, de biztos jávaszkripttel elbaszta elnavigálta az URL-t valamelyik másik cikkére. Bölényfaszt a pofájába minden webkettő és dzsuvaszkript felszopó kis patkányfingnak.
E-Mail
TCH
2019.11.15. 23:47:25
Én biztos nem adtam kölcsön, mert sose játszottam vele. Egyébként sokat segítene, ha lekottáznád, vagy bepötyögnéd a fődallamot egy trackerbe. Egyébként, ha a lemezek DD-sek, akkor az Amigádba is beplughatod őket és a CrossDOS majd megeszi. (Ha nem totál tropák a lemezek.)

Nem ez volt az véletlen? Csak mert ez itt van.

Meg itt egy letölthető Jazz 2, nem tudom, benne van-e a crack, de hátha.
E-Mail
kemi
2019.11.15. 20:22:43
Nem tudom itt tudtok-e segíteni, egy Jazz Jackrabbit 2 cracktro zenét keresek. A dallama máig a fejemben van, viszont már nem emléxem a crackercsapat nevére sem. A játékot megtaláltam nálam egy nagy doboz 3.5-ös floppyn, mivel akkor még nem volt CD íróm, :D viszont már nem olvashatók a lemezek. TCH, lehet, hogy pont te adtad nekem kölcsön. A keygenmusic.net-et ismerem, de ott nem találtam meg.
E-Mail
TCH
2019.11.07. 12:10:32
Végigtoltam ezt a micsodát. Alapvetően jó a játék, de van benne pár dolog, ami megbassza a játékmenetet. Egyfelől az irányítás eléggé felemás, bár úgy alapjában véve jó, de van pár olyan helyzet, hogy valahogy pont nem azt csinálja, amit akar az ember.
Meg van pár játékelem is, ami kurwa bosszantó. Versenyzongora jár a kecskéért, meg a bumerángcsontokért és a Tower 2 hard mode-jában a jeges (értsd: csúszós) padlóért. A kis pattogó zöld geciért, a szétlőhető zászlóért és azért, hogy a fegyverünk csak fél pályáig hord, azokért elég lesz egy sima pianó is.

Ami viszont szuperszopatás, az a final boss-szal vívott round #2, ami csak hard mode-ban jön elő. (Azaz egyszer végig kell nyomni easy-n.) Mondjuk úgy alapvetően a boss-ok is el vannak kúrva, egyre könnyebbek lesznek, nem egyre nehezebbek, pl. az utolsó boss-t - mármint az utolsó normál boss-t, nem a final boss-t - már könnyebb megnyerni, mint elbaszni, még hard mode-ban is. (Mondjuk amúgy a hard mode nehezített rajtuk, de nem sokat ért vele. Ha tudod, hogy hogy kell legyakni őket, akkor legyakod őket, hacsak nem kúrod el.)
Szóval a final boss #2, az azért kurwa jó, mert nem elég, hogy mi lassúak vagyunk (tényleg, fájdalmasan lassúak), de ő legalább kurwa gyorsan mozog. A lövedékeit messziről ugyan viszonylag könnyű kikerülni, de viszont mi messziről nem tudjuk eltalálni, mert - mint mondtam - csak félpályáig hord a fegyverünk. Az egyetlen módja a messziről való sebzésnek, ha megvárjuk, amíg nekünkront (szokta) és miután kikerültük, belelövünk egyet, amíg visszamegy a képernyő jobb felére. Na, ezzel csak az a baj, hogy ilyenkor meg sérthetetlen a lelkem, leszámítva az első 1 másodpercet, vagy mennyit. Azaz, ha pár pixelnyire kerültük ki, akkor még pont van időnk visszamenni elé és egyet beleereszteni. Na, így sose veri meg az ember, tehát közelre kell menni. Amivel viszont ugye az a baj, hogy ő kurwa gyors, mi meg kurwa lassúak vagyunk és nem elég, hogy a sok - szintén nálunk gyorsabban közlekedő - lövedéket kell kerülgetni, de ilyenkor könnyebben össze is ütközhetünk vele, ahogy össze-vissza cikázik, vagy épp nekünkront. Ja, azt el is felejtettem mondani, hogy ilyenkor is sérthetetlen, pl. amikor nem spreadshotot lő, hanem célzottat. És ravasz a kis geci, van, hogy nem oda lő, ahol vagyunk, hanem direkt elénk, hogy belefussunk.
Végül is megverhető volt, nagyjából a képernyő - vízszintesen - középső sávjában kell kolbászolni és bőszen kerülgetni a lövedékeket (meg a rohamokat) és amikor elénk kerül, akkor bumm. Ja, bár a játék jelentős részében az autofire életmentő volt, itt pont megszívathat, ha nem tudunk lőni pont akkor, amikor kéne.

Az endsequence nagy facepalm volt. Lepottyantunk a váron kívülre,ami levegőbe repült, majd bejött az ominózus "hercegnő". Hát, ez nem hercegnő, hanem csak a neve az. Balra el, ENDE. Jajj.Itt vannak a kódok is:

Tower 2 Easy: 2869
Tower 3 Easy: 3645
Tower 4 Easy: 7641
Tower 1 Hard: 1394
Tower 2 Hard: 6411
Tower 3 Hard: 4913
Tower 4 Hard: 2556
E-Mail
TCH
2019.10.25. 20:06:48
A Micro Mages nevű NES játék Base64 encode-olt, XZ-vel tömörített ROM-ja elérhető itt.

Letölthető, dekódolható és kicsomagolható UNIX-okon így:
wget -O - https://pastebin.com/raw/GaRcBbji | base64 -d | xz -d > Micro_Mages.nes
winfoson mittudoménhogy.
E-Mail
TCH
2019.10.10. 22:44:40
Ugyan mást kerestem, de véletlen ide is benéztem: https://gamefaqs.gamespot.com/wii/950625-mega-man-9/answers/159189-which-is-the-best-mega-man-game
zuschzero beírta, hogy MM4 a best. Érdekes, hogy nagyjából pont ugyanabban az időben írta be ide is: http://oscomp.hu/?guestbook/min/1965
Vajon az itteni vita hatására keresett rá és írta be? :P
E-Mail
TCH
2019.10.04. 01:07:01
E-Mail
TCH
2019.08.23. 22:55:08
Akkor végképp nem értem. Nem értem ezt mire mondtad, mert én ilyet nem is kérdeztem. Vagy mit kéne törölni. Mindegy. Mondtam, hogy hagyjuk a politikát, mert csak felkúrjuk az agyunkat.
E-Mail
mutantleg
2019.08.23. 21:11:33
En pedig leirtam hogy nem linkeltem be semmit
Ha ez nem eleg akkor torold le nyugodtan vagy akarmi
E-Mail
TCH
2019.08.23. 18:19:55
Az igaz, de itt konkrétan a szociális érzékenyítésről volt szó.

Hát pedig leírtam, hogy mitől gondolom, hogy libbant. Idézet:
Agyarország,
Ahol már kardfoggal várnak
És vicsorogják,
Hogy le is árulóznának,
Ha mosolyognál...

És ahol már zavarnak,
Hogy ha te más agyar vagy,
Tovább...
Az árulózás tipikus szélsőjobbos duma. Függetlenül attól, hogy adott esetben (pl. gyurcsótány) jogos-e vagy sem, de az. Viszont az ennek - mármint a szélsőjobboldaliságnak - az egész szerencsétlen országra való ráhúzása, az meg tipikus liberrált retorika: a magyarság burkolt náczizása. Ebben az országban a valódi szélsőjobb - tehát nem a mérsékelt, vagy a radikális, hanem az extrém jobboldal - számossága kurwára elhanyagolható; párezer részeg, vagy alapból bolond kopaszról beszélünk. De ők azt sugallják, hogy itt mindenki ilyen, kivéve őket. Mert ők mások. Nem ilyenek. Különbek. Többek. Felsőbbrendűbbek. Ez a másnak levés duma, szintúgy nettó libtardált duma. Pár évtizede a németek gondolkoztak így, csak ők nem voltak ennyire végtelenül sunyik. De a mantrájuk ugyanannak a Lueger-i süketelésnek az átírt formája: Wer bei mir Nazi ist, bestimme ich!
E-Mail
mutantleg
2019.08.23. 17:04:42
Hmm.. viszont akkor a pali regebben elesett meg barmi SJW elott

Nemtom, nekem csak jobban tetszett mint az eredeti
(valoszinu a giccs hianya miatt)
de igy sem ertem hogy mitol lenne libbant
pedig en mar sok dolgot nem ertettem
demind1 .. maradjunk abban hogy nem volt belinkelve
semmi es nem is letezik egyaltalaba
E-Mail
TCH
2019.08.23. 16:45:42
Linus már rég a Red Hat-nek dolgozik. Az az a cég, ami pötteringet is kitermelte a hulladékaival (systemd).

Egyik sem tetszik. Az eredeti egy giccs, a kabarés paródia pedig egy liberrált agymenés, hogy a "magyarok" (jelöljön ez a skatulya bárkiket is) acsarkodnak, holott pont a libbantak azok, akik folyton acsarkodnak mindenkire. Te azt írtad, hogy ezt kellett volna lejátszani az eredeti helyett, én meg kérdeztem, hogy minek.
E-Mail
mutantleg
2019.08.23. 16:28:44
Mondjuk ot hogyan, linux mogott all valami ceg vagy barmi?
Egy faszi ir egy kernelt es elkuldi magat treningre?

Argh.. most mar teljesen elvesztettem a fonalat ..
(gyors kerdoiv, ahova beillik rakjal X-et vagy barmit csak hogy kepbe legyek)
melyik a libsi verzio? eredeti valtozat [ ] kabares parodia [ ]
melyik tetszik? eredeti valtozat [ ] kabares parodia [ ]
E-Mail
TCH
2019.08.23. 15:32:49
Jézus fasza... Az a baj nép, hogy a sztori nem egyedi. Az megvan, hogy Torvalds is így járt? Hogy becsicskították az SJW-k és elküldték érzékenységi-tréningre? Pedig Torvalds még csak nem is akkora tapló. Nem azt mondom, hogy jó arc, vagy kedves ember, de az igazi faszoktól nagyon messze van; beszélj csak egy OpenBSD fejlesztővel...
Pusztít a liberrált terror és az agyhúgykő. Aztán ki tudja...lehet, hogy megint egy gerillamarketing áldozatai lettek a júzerek? Csak kérdés mit akarnak majd eladni nekik utána.

Miért kellett volna lejátszani ezt a micsodát? Az irónia kedvéért, hogy emlékeztessük a libbantakat, hogy saját magukról énekelnek?
E-Mail
mutantleg
2019.08.23. 11:36:12
Az volt a gond hogy tenyleg egy darab kis szar forum poszt volt egy nevenincs forumon
de ennek ellenere egybol elkezdtek nyomni a jajelnezestkerunk nemugygondoltuk teljes fejleszto
gardat elkuldjuk sensitivity treningelni hogy tudjak ilyet nem szabad stb.
Plusz a szokasos a forumon errol nemszabadbeszelni, nem szabad rossz ertekelest adni
avagy pont azokat sikerult felnyomni agyilag akik megvettek volna

tehat nem arrol van szo hogy azt a nehany pixelt atpeccselik, hanem hogy
igy es ilyen gyorsan tulreagaltak az egeszet az fajt mindenkinek

Te emlekszel jol szerintem en csak saccperkb irtam az evet
A poen hogy azert jutott eszembe hogy letezik mert a mostani 20-ai tuzijatekon
lejatszottak az eredetit (pedig szvsz ezt kellett volna)
E-Mail
TCH
2019.08.23. 02:10:44
Tehát kiadtak egy félkész játékot, benne egy gyenge buzis viccel és rájuk szálltak még az SJW-k is, minek következtében inkább ők maguk mondják, hogy mindenki dögöljön meg, ne is kelljen a játék nektek köcsög júzerek? Hát... Mindenki meg van már gárgyulva nép.

Ezt a rozmárgeci agyarországot én anno hallottam szilveszterkor. (Mondjuk én valamiért 2007 szilveszterére emlékeztem.) Már akkor is az volt a véleményem, hogy nyugodtan elmehet a más magyarságával máshová...valami jó meleg éghajlatra. (Ez is egy elég gyenge buzis vicc volt.) Már akkor is ők voltak azok, akik mindenkit rommánácziztak, meg feljelentettek, aki más véleményen volt, mint ők és ez most sem változott. Akadjon a torkukon egy versenyzongora, székestől, zongoristástól, metrókocsistól.
E-Mail
mutantleg
2019.08.20. 22:52:57
Jaj majdnem elfelejtettem, unnep alkalmabol
kuldom mindenkinek aki nem szereti
avagy
ahol a tevebol rozmar mosolyog rad rovat:
https://www.youtube.com/watch?v=OC8OgOAIZ_4
E-Mail
mutantleg
2019.08.20. 15:15:07
A demo (early access?) kampany nem volt olyan szornyu ugyhogy egy kicsit tobbet
meg gondoltam talan valamit dolgoznak rajta addig vagy valami

de most mar teljesen mindegy, tortent hogy valami nagyon gyenge
buzis viccet talalt valaki a jatekban es nem tetszett neki..

ezutan hosszu bonyolult tortenet, de osszefoglalom roviden mi tortent:
https://www.youtube.com/watch?v=C5B4kKwriWA

Most mar nincs szukseg ironmajdenre vagy libsigecikre, most mar
steamen, forumon, discordon, mindenhol sajat maguk kuldenek el
mindenkit a kurvaanyjaba aki megvenne a jatekot
olyan szinten hogy mar kalozolni sincs kedve nepeknek

(namind1 .. ugyhogy nem josolok sok jovot a quake1-es jatekuknak ezek utan)
E-Mail
TCH
2019.08.19. 21:43:22
Nyilván úgy, hogy a kiesés nem instakill, hanem health subtract, amit itt preventáltunk, így aztán egyszerűen coordinate-overflow van.
Én azért majd megpróbálom végigvinni, bár az utolsó pálya nekem is nagyon meredeknek tűnik. A címet úgy találtam meg, hogy elindítottam a régi FCE Ultra 0.98.13-pre-t, betöltöttem a játékot, odamentem egy ellen közvetlen közelébe, aztán a cheat modulban aszontam, hogy reset search, utána folytattam a játékot, hit után cheat modul és mutasson minden dekrementált értéket.

Te többet vártál akkor? Mert én nem nagyon. Gondoltam, hogy még ha szódával elmegy kategóriás is, akkor is csalódás lesz.

A gépigényt meg borítékoltam. intel/amd/nvidia biztos megszponzorálta őket, hogy legyen má' szar, mert nem jó, ha nem szar.

XDDDDDDDDDDDDDDD

Ezmiez a játék? Kirby mutáns elefántokkal? (A képességek felfalás általi beszerzése nagyon Kirby szagú...) Meg mi fenyeget egy egész bolygót?
E-Mail
mutantleg
2019.08.19. 21:20:33
Ezt a tokit meg hogy progamoztak le?
(addig ok hogy atfordul a byte de.. namind1)
Nem hiszem hogy csit nelkul vegig tudtam volna vinni
hogyan talaltad meg a memoria cimet ra egyaltalaba?

Kozbe kijott a Ion Mai- Fury
hat nemtom .. nem erzem annyira 'regi' stilusunak..
egesz sok lathatatlan fal van meg hely ahova nem lehet menni
ellenfelek mind cibernetikus akarmi emberkek es kb ugyanaz az ai
nincsenek tulvarialva meg shadow warrior szinten se

viszont ami legjobban faj nekem hogy akad mint az allat
Es altalaban akkor ha te losz valamire vagy rad lonek
elso foellensegbol alig lattam valamit
Ugy hogy eros videokartya meg minden,
probaltam szoftver renderrel is de ugyse jo
nem tudom ezt igy hogy sikerult

ugyhogy akik a grafikat es a palyakat csinaltak kitettek magukert
akik a jatekmenetet meg a optimilazilasat azok nem tudom mit csinaltak
(mondjuk nem annyira rossz a helyzet mint a Duke World Tour-nal ahol a gearbox
zsenialis emberei megoldottak hogy a regi palyak is akadjanak a faszba)

.. namind1 szoval nemrossz nemrossz de nem ez a nagy visszaterese a 3DR-nek


Meg ez is epic exkluziv mer bazmeg rovat:
https://www.youtube.com/watch?v=dwvAv5YBbco
E-Mail