Új üzenet küldése


mutantleg
2014.09.15. 18:18:44
Ugy tunik vegul kezd lecsendesedni a dolog. Namind1

Ugyanmar, buzik nelkul nem is jatek a jatek, szaz buzit ezret

Uj hir: Mikrofos megvette meinecraft-ot, 2.5 billio usdert naebbolmilesz (persze meg kell meg varni hogy atirjak C#-re valoszinu)
E-Mail
TCH
2014.09.13. 01:25:51
Újkori magyar - pláne pécés - magazinokat nem nagyon forgattam, így ezt nem tudom.

Ez a cikk érdekes. Mondjuk a magyarokra az nem vonatkozik, amit mond, itt bármit le lehet a nép torkán nyomni, csak lehessen utána böfögni, hogy de szar volt. Mondjuk a magazinokat jól kiosztotta, hogy ott is ugyanannyi nõ van csak, úgyhogy bekaphatják. Mármint a magazinok, nem az ott dolgozó nõk, na mindegy lófasz. :P
Ami a "gémerzsurnalizmust" (lolúristen) illeti, azzal én sem vagyok elégedett, mert még nem haltak éhen, pedig az járna nekik, vagy esetleg egy tisztességes sóderlapátos pofánverés. Lehet kezdeni az iddqd két fõhülyéjével (bár felõlem azt az egész mikrofos pénzelte blogot be lehet csukni).
Elég szomorú egyébként, hogy a különféle játékok fejlesztõit ilyen fasságokkal baszogatják, mint amit leírt a faszi, de még szomorúbb, hogy a fejlesztõk nem mernek visszaszólni! Pedig pofonegyszerû rá a válasz, fel kell vállalni, akkor is ha egy szó sem igaz belõle és nyomatékosítani, hogy azért, mert megteheti, mert joga van hozzá, csicskulj geci zsurnaliszta féreg, a te neved kuss, te semmit sem teszel le egész életed során az asztalra, csak pofázol, úgyhogy neked nemhogy kritizálni, de élni sincs jogod... Ezt így visszabüfögni nekik és mehetnek a fárasba. Aztán mikor elkotródtak az idióták, akkor lehet írni, hogy igazából kurwára nem volt igaz, amivel vádolták, csak a miheztartás végett vágott vissza a felvállalással. (Amúgyis miezmár, hogy pl. a feminizmus az ok, a hímsovinizmus meg üldözendõ? Kettõsmérce bazdmeg, az.) Mondjuk az se rossz, amit a faszi ír, hogy vissza kell vádolni valami sokkal rosszabbal; pl. ha valaki benyög egy ilyet, hogy te náczy vagyol, akkor lehet neki mondani, hogy javólmejnfûrer és ossza be, hogy õ akkor maga a horokkeresztes sátánfattya... Vagy, van még egy harmadik megoldás is: keresztbe le kell szarni, hogy valami csicska mit firkál a neten.
Viszont kurwa jól leírta az újságírókat, hogy mik is õk, ezért respect.

Egy dolgot nem értek csak. Az oké, hogy van egy csaj player is, hogy a csajoknak is lehessen valakivel azonosulni. Az is oké, hogy vannak kisebbségiek, mert ez valami realisztikus játék. De a buzik mi célt szolgálnak? Remélem ez nem annyira realisztikus játék... :P
E-Mail
mutantleg
2014.09.12. 18:50:21
Egy az egybe (persze az antiszemita mellett a nogyulolo, fajgyulolo, fagyigyulolo stb minden volt mar itt)
mondjuk legszornyubb az egeszben hogy kiderult meg kell becsuljuk a magyar jatekmagazinokat (avagy a ertektelen papirra firkalokat amit a dvd melle beraknak) mert ok nem jutottak meg el erre a szintre; asszem a pc-guru addig jutott a temaban hogy 'ne ma ezen a kepen ugy nez ki a csaj mint akit fenekbetosztak' (nem pontos idezet de kb)

Meg most a binladen erdekeset mondott:
http://techraptor.net/2014/09/12/interview-daniel-vavra/
Hogy a volt szoci orszagokba mar ateltek ezt a felallast es ezert allergias a dologra hogy vita nelkul probalnak fassagot emberek torkan lenyomni a jo ugy cimen
(mondjuk nemtom hogy a Csehek velunk ellentetbe elzavartak-e a szocikat)
E-Mail
TCH
2014.09.11. 17:45:29
Értem. Eddig az jött le, hogy megint az ugatójog felfüggesztésén akadtak fennt az emberek, holott ez magyar (birka) specialitás, azaz nem baj, ha az utolsó szál gyapjút is lenyírják rólunk, csak bégetni lehessen.
Ezek szerint itt ebben a szakmában a vélemények szerint mindenki buzi valamilyen szemszögbõl, mert ha nem, majd rámondják. Jó dolog ez a játékipar, nem véletlen kerülöm el húszezer parsec messzire.

Ez a tipikus "antigyûlölet" kártya.
- Szerintem az új ferrári egy fos.
- Te most zs!d0ztál?!
- Mi?! Dehogy is!
- De igen! Rohadt @ntisz3mita vagy, bazdmeg!

(A konspiráció végett néhány érzékenyebb szót hieroglifizálva írtunk le, had szenvedjen a regexp... - Stirlitz)
E-Mail
mutantleg
2014.09.11. 15:10:33
Kicsit bonyolultabb, mert egyreszt a lefizetosdi amolyan nyilt titok volt mar eddig is, ugy a gond ott kezdodott hogy eloszor is mindenki meglepodott hogy milyen messzire eler a keze, ki lehet ez hogy a 'legnepszerubb' helyeken kitoroltet teljes topikokat, nehanyan elkezdtek 'kutatni' es ez az ami kinotte magat, mert ezutan egyre tobb kapcsolatra derult feny, egyre tobb balfekrol derult ki hogy benne van nyakig, kozben meg zsurnalisztaek elkezdtek nyomatni a csakazerbantjakszegenyszerencsetlenszociopatapicsatmertfeherno dolgaikat, meg hogy jatekosok mar nem leteznek; avagy nem egy nagy gond van hanem rengeteg kisebb-nagyobb
tehat az is baj hogy DLC, meg early access, meg greenlight csokosok, meg seggbekurnak valakit aztan megirjak hogy jo a jateka, meg valami picsa aki nem ert jatekokhoz felbasz valami jutub videot es essunk hasra es aki nem esik hasra az buzi meg nemerthozza, meg aki nem hajlando buzi lenni az is legyen buzi, aki azt mondja hogy neger az nemneger, aki no az nem no, az is feher aki eddig nem is tudott rola hogy az, igazabol minden no es kisebbsegi a neten alruhas feher szakallas ember aki a pinceben lakik es bomlaszt es dogoljonmeg esatobbi

Velemenye az ugy a zsurnalisztaeknak egybe ahogy tunik, nem tudom hogy eddig is ezen a szinten voltak-e vagy csak hiba volt legalizalni a fuvet arrafele: http://gamergateharrassment.tumblr.com/
E-Mail
TCH
2014.09.11. 14:46:39
Nem, nem ezen akadtam fennt. Az egész cécó arról szól, hogy gémerek le vannak húzva rókabõrügyileg, meg játszhatatlanszarügyileg, meg primitívfosügyileg és most még az is "kiderül", hogy az ezzel foglalkozó média sápot szed a fosgyáraktól, a pozitív kritikákért.
És ezek után a jónépnek az a baja, hogy nem böföghetik oda a véleményüket ahova akarják. Egyszóval a szokásos "emberiség szindróma", nem az a baj, hogy szar van, hanem az, hogy nem lehet pofázni, mert ugatni mindenki nagyon szeret.

Médiacsicskák sajnos nem a valóságban élnek. Azt hiszik, hogy attól, hogy valakinek a véleményét sokan olvassák, neadjisten sokan egyetértenek vele, attól mindjárt igazuk is lesz (lásd még: tévéhíradó és indekszhú).
Te, ha valaki, hát én nem akarom védeni a ferigyereket, de lássuk be: igaza volt. Megunták és hazamentek. Mindek szarság elmúlik egyszer, lecseng, helló.
Ez most komoly? Kinek a véleménye az, hogy minden gémer homoszexuális amcsi szkínhed?
E-Mail
mutantleg
2014.09.11. 13:01:59
Argh.. nehez rajtad kiigazodni nep, most akkor mit lepodnek meg rajta vagy hogy mi az hogy nem zavarja oket ? :P
Mondjuk, lehet nalunk eleve ertelmezhetetlen a problema mert mar az is furcsa hogy valaki jatekot vesz

Zsurnalisztak ugy tunik abszolut biztosak a dolgukban hogy a sajat velemenyuket ra tudjak eroltetni masokra, ill. ott is kicsit megosztott a dolog
Viszont csak hergelni sikerult eddig a nepeket ezzel (avagy "majd megunjak es hazamennek" feri utan szabadon)
Meg az a fixa idea hogy minden jatekos feher, nogyolulo es nyugati (erre jott a mozgalom azoktol akik nem, erre azt mondta rajuk egyik hogy "fegyverizalt kisebbseg" szabadforditasilag)
Ugyhogy most mar olyan az egesz mint rajzfilmet nezni
E-Mail
TCH
2014.09.10. 22:33:07
LOL. Ez a legnagyobb baja a jómunkásembereknek? Hogy nem lehet pofázni?! Az, hogy átbasszák és kizsákmányolják õket az smafu, lófasz és esti fény, de ezek eeeeevöttékaszólásszabaccságotetöe, há'itten kszenzhúrävän bäzdmég!
Tudod mit, szerintem akkor meg is érdemlik...

Ha meg a zsurnaliszták nem hagyják elcsitulni a dolgot, akkor két dolog lehet:
- Mégis csak az az érdekük, hogy ez a botrány menjen tovább. (Nem hülyeség, lévén a botrány nagy port kavar és sokan figyelnek.)
- Hülyék. (Ez is eléggé lehetséges.)
E-Mail
mutantleg
2014.09.10. 16:39:38
Azt pont leszarja mindenki mit csinaltak, a problema ott van meg mindig hogy nem lehetett beszelni rola
(es aztan nehany szazzal, ezerrel tobb embert bannoltak ki mint kellett volna)
de ezutan meg csak fokoztak a dolgokat (avagy ujsagiroek beszoltak a kisebbsegieknek, a jatekosoknak, lassan mar mindenkinek aki meg el es mozog)
es csak nem hagyjak kihulni a balhet amihez egyebkent erdekuk fuzodik hogy kihuljon
mind1 kivancsi vagyok meddig fog elmenni a dolog
E-Mail
TCH
2014.09.09. 23:44:16
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Bazdmeg, de még a csõre is mozgott! XDDDDDDDDDDDDD

Tehát akkor nagyjából stimmelt, amit gondoltam. Mondjuk nem értem, miért kell ezen meglepõdni, meg felháborodni, az egész világ így megy, nem csak a játékipar - legalábbis, amióta kapitalizmus van.
Azt nem mondom, hogy ez így helyes, csak azt, hogy ez így van. Ezek mind pénzt akarnak.

Hát az Ashens is ezt kérdezte, hogy játszottak-e a játékkal egyáltalán, mert nevetségesek az értékelések. Az a poén, hogy nem csak Speccyn, de C64-en és Amstradon is ugyanezt játszották el, Ashens be is idézett egy-két ember videóiból, akik dettó elköltötték a pénzt erre a szarra, mert az újság azt írta, hogy ezdekurwajó.
E-Mail
mutantleg
2014.09.09. 21:46:21
Anatomiailag korrekt kacsak rovat:
https://www.youtube.com/watch?v=txj6ROnIUIo
E-Mail
mutantleg
2014.09.09. 11:56:35
Szabad forditasban panamazas, de kb annyi hogy: jatekhoz anyagi kozuk volt nepeknek es ok voltak a birok is, megszavaztak hogy igen a jatek amibol kapunk profitot ha jol teljesit legyen az elso
Meg ugye megint a szteam: ha ezen a versenyen kap dijat egy jatek akkor eltekintenek mindenfele greenlight meg egyeb huncutsagtol es mehet fol egybol
Khm "egy csecsemonek minden vicc uj" meg most nettel mindennel mar kicsit masok a szabalyok, viszont most ujsagirok abszolut "sotetben bujkalo ellenforradalmar reszkess" hangulatba vannak, valoszinu ez csapta ki legjobban a biztositekot

Renegade3: mondjuk meg a hulye otletek nem hianyoznak belol, ahogy nezem a jatekmenet volt szar (mondjuk, honnan tudjuk hogy jatszott vele valaki egyaltalan, avagy akkor is kaptak mindenfele ellenjuttatast ujsagirok?)
E-Mail
TCH
2014.09.08. 23:34:09
Tudom, már két napja hallgatom. XD

Gémergét bazdmeg, micsoda szavak. Egyébként tényleg, micsoda szavak, mi a túrót jelent itt ebben az esetben az, hogy "racketeering"? Most akkor létezik a probléma vagy sem?
Most akkor, ha jól értettem ezt a cikket (videót nem néztem meg): az indie fejlesztõk a magyar kúrmány versenypályázatait játtszák el a gémerszájtokkal, vö. mondd azt, hogy király a játék és kapsz a bevételbõl? Erre mondtad, hogy hülyének vannak nézve a népek és nem fog változni?
Ha erre gondoltál, akkor szólok, hogy ez huszonöt éve is így volt. A Renegade 3 egy kalap szar volt és az összes játékmagazin lehozta 70-90%-ra. http://www.youtube.com/watch?v=dOYGAfmH8WI
E-Mail
mutantleg
2014.09.08. 14:20:31
Ez a lo rettenetes :(

Megy tovabb a balhe, most mar csostul omlik a szar: http://blogjob.com/oneangrygamer/2014/09/gamergate-phil-fish-allegedly-outed-in-racketeering-scandal-reddit-mod-speaks-out/
E-Mail
TCH
2014.09.06. 00:26:22
Rettenetes-nyócbites ló-rovat:
https://www.youtube.com/watch?v=KcMrFmxZV0A
E-Mail
TCH
2014.09.05. 13:59:44
A bemutató után már lehet, hogy senkit se érdekel, de elõtte még érdekelte a népeket.
Kinekt? Tudtommal az se érdekel senkit se.
E-Mail
mutantleg
2014.09.05. 12:53:57
Maga az ikszbokszegy nem erdekel senkit es nem veletlenul;
Erdekes viszont hogy a kinect-el volt naluk valami ami mindenkit erdekelt (jatekosokat kiveve)
E-Mail
TCH
2014.09.05. 10:43:22
Hát lehet...bár mondjuk én csak azt láttam még az ikszbokszegy bemutató kommentárjaiban, hogy a kutyát nem érdekelte a sportjátékok özöne. És már megint sport, bazdmeg... Az elõbb még HALO volt!
E-Mail
mutantleg
2014.09.05. 10:40:03
Mi lefossuk es nem veletlenul de azok mi vagyunk, valoszinu nagyobb uzlet mint az osszes tobbi jatekfajta egyuttveve
(pont a sportfanok azok akiknek abszoult beka segge alatti a igenyeik es minden evbe el lehet nekik nyomni egy fifat)
E-Mail
TCH
2014.09.04. 17:46:55
Lehet, hogy tényleg csak egy bug, csak gondolom, hogy mivel focit már mindenki vastagon lefossa (fõleg egy gémer), hogy ez jó figyelemfelkeltés.

Ez a lista elég hiányos, meg a multiboss csak egy példa a multi large object movingra, a lényeg, hogy kurwa nagy tárgyak mozognak, eltérõ irányba, nem is kell, hogy boss legyen.
Amigán a Banshee-ben (1942 klón) tucatnyi multiboss volt, csak az elsõ pályán van olyan, hogy két óriásrepülõ, meg három óriástengelalattjáró (igaz, az utóbbiak nem mozognak).
De ott a SWIV, szintén Amigán is, abban egy rakás óriás cucc mozog; egyik sem boss, de eléggé nagydarabok, pl. a Goosecopter (miniboss) úgy jön be a képre, hogy 5 nagy részbõl áll össze (váz, szarv, két db. szárny és farok).
Sega MegaDrive, hát ott az összes szonik, Robotnik masinái nem ritkán több független részbõl álltak.
Most tudja még a tököm, hogy hány ilyen helyen volt, de biztos lehetne még kaparni.
E-Mail
mutantleg
2014.09.04. 16:16:44
TCH: hulye vagyok, twin dragon, a double az mas..
most talaltam listat, de PS1 elotti korszakbol szinte nincs is
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DualBoss
E-Mail
mutantleg
2014.09.04. 16:13:54
TCH: ok, csak en nem nagyon emlekszek sokra
talan a stargunner ugrik csak be de az PC
a wario world-be a double dragon meg mar 3D
E-Mail
mutantleg
2014.09.04. 15:49:28
TCH: ha az akkor zsenialis, de mondjuk kozel sem ez az egyetlen glitch benne csak a legjobb
meg most hogy mar minden jatekba csontvaz animacio van, gondolom ugy van kodolva hogy a koponya kozepetol szamitja hova kell nezni avagy ezt nem tekintenem gyanusnak
E-Mail
TCH
2014.09.04. 15:42:06
Ez tuti, hogy csak glitch? Csak azért mert a faszi felfelé tekinget, a többiek meg lefele néznek, ha odaérnek, tehát olyan, mintha a játék tudná, hogy az a csávó akkora. Lehet szándékos, mert erre felfigyelnek az emberek?
E-Mail
TCH
2014.09.04. 15:40:53
Jaaaaa..... Töméntelen sokban... Multiboss egy elég gyakori dolog.

Nem mondtam, hogy TriforceBun kiégett; azt mondtam, hogy kifogyni nem lehet, csak kiégni, de ez ilyen általános dolog volt; az lehet, hogy a csávó megunta.
E-Mail